RACEFIETSEN
Rudi Ponseele

elektrische fietsen, e-bikes, pedelecs, stadsfietsen, sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, plooifietsen, bakfietsen, kinderfietsen, fietsshop, fietsleasing, fietsherstelling-fietsonderhoud, fietsaccessoires, fietsonderdelen, fietstoebehoren. Occasiefietsen.
1 adres: Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem (Groot-Wevelgem)

PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS TESTRIT
FRAMEMAAT BEREKENEN

racefietsen

Een racefiets aanschaffen is geen sinecure. Een optimale zithouding is bijvoorbeeld van zeer groot belang. De frameopmeting, die gratis is, hoort bij onze service. Overweeg je de aanschaf van een nieuwe racefiets? Kom dan eens binnen bij Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem. Als ex wielrenner heb ik een echte passie voor racefietsen en volg ik de nieuwste ontwikkelingen omtrent racefietsen op de voet. In onze showroom kan men racefietsen van de merken Scott en het Belgische Scatto vinden. Wij adviseren je graag bij de keuze van toebehoren voor je racefiets.

Scott racefietsen.
Scatto Belgische racefietsen.

!! Bij Fietsen Rudi Ponseele bent u steeds welkom voor persoonlijk advies, gratis frameopmeting racefiets en een gratis testrit !!"

OVER ONS en ONZE SERVICE

Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) als wielrenner, en reeds decennia als fietshersteller, ben ik gepassioneerd geraakt door de fiets en alles wat erbij hoort.

Elektrische fietsen, e-bikes en speed pedelecs kennen voor mij geen geheimen. Gratis advies, raad, maatopmeting of een testrit horen hier bij de aankoop van uw (elektrische) fiets. En deze passie deel ik graag met mijn klanten door uitsluitend te kiezen voor kwaliteitsfietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires en te ondersteunen met een tiptop dienst na verkoop. Dankzij deze bewuste keuze, en mijn ervaring, worden fietsherstellingen tot een minimum beperkt in tijd en kostprijs. Uw fiets is hier in goede handen!

Daarnaast hebben we onze Fietsshop met alle denkbare fietsaccessoires waar mijn echtgenote Fabienne u graag zal verder helpen. Sleutelt u graag zelf aan uw fiets? Dan kunnen wij alle onderdelen bestellen en snel leveren.

Welkom in onze fietswinkel, een referentie in Groot-Wevelgem (Gullegem, Moorsele, Wevelgem).

Rudi & Fabienne.

RUDI PONSEELE

BISSEGEMSTRAAT 66
8560 GULLEGEM - WEVELGEMBEL ONS: 056.41.94.68

info@ponseele.be

O P E N I N G S U R E N
9u > 12u en van 14u > 18u30
Op zaterdag tot 17u.

GESLOTEN ZONDAG / MAANDAG
en OOK OP DINSDAG
tijdens november, december, januari en februari.