PLOOIFIETSEN
Rudi Ponseele

elektrische fietsen, e-bikes, pedelecs, stadsfietsen, sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, plooifietsen, bakfietsen, kinderfietsen, fietsshop, fietsleasing, fietsherstelling-fietsonderhoud, fietsaccessoires, fietsonderdelen, fietstoebehoren. Occasiefietsen.
1 adres: Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem (Groot-Wevelgem)

RUDI PONSEELE

BISSEGEMSTRAAT 66
8560 GULLEGEM - WEVELGEM
Google-Maps

BEL ONS
TEL: 056.41.94.68
GSM: 0478.91.18.08

info@ponseele.be

O P E N I N G S U R E N
OP DINS- WOENS-, DONDER- en VRIJDAG IN DE VOORMIDDAG UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
ZONDAG GESLOTEN
MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
WOENSDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
DONDERDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
VRIJDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
ZATERDAG Open 9u > 12u Open 14u > 16u
 
(*) Tussen 9u en 12u uitsluitend op afspraak.
Zo kunnen wij u terdege informeren bij de aankoop van uw nieuwe fiets.
MAAK EEN AFSPRAAK VIA 056.41.94.68 of INFO@PONSEELE.BE

WIJ HERSTELLEN UITSLUITEND MERKFIETSEN UIT EIGEN SHOP EN/OF AFKOMSTIG VAN COLLEGA'S, UITGEZONDERD E-BIKES WAARVAN WIJ HET MERK NIET VERTEGENWOORDIGEN.
MET FIETSEN AFKOMSTIG VAN ONLINEVERKOPEN, GROEPSAANKOPEN OF DISCOUNTERS KAN U HELAAS NIET BIJ ONS TERECHT. HIERDOOR KUNNEN WIJ ONZE KLANTEN EEN SNELLERE SERVICE GARANDEREN.
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS TESTRIT
FRAMEMAAT BEREKENEN

plooifietsen

De plooifiets, ooit wel minifiets genoemd, is een fiets die men goed overwogen moet aankopen. Een plooifiets, of vouwfiets is ideaal voor mensen met weinig ruimte. De fiets laat zich makelijk stallen, opbergen of meenemen.
Juist omdat plooifietsen simpel opvouwen / opplooien of inklappen, en lichter zijn dan de klassieke fiets, past de vouwfiets al snel in een hoekje van het huis en kan men deze meenemen op tram, trein of bus.
Bij aanschaf van een plooifiets doet men er goed aan zich vooraf een paar vragen te stellen zoals;
Zal ik mijn vouwfiets dagelijks gebruiken - bvb voor woon-werkverkeer - of eerder occasioneel?
Neem ik mijn plooifiets voor korte vlakke trajecten of toch eerder voor heuvelachtige ritten?
Zal ik de vouwfiets combineren met het openbaar vervoer of een wagen?
Overweeg ik een elektrische plooifiets? Deze is dan wel iets zwaarder?
Elke plooifiets heeft ook een eigen opvouwsysteem, het ene al praktischer dan het andere, het ene al sneller dan het andere. Ook dient men aandacht te hebben voor de vouwpunten. Gaat men de fiets veel opplooien dan dienen deze stevig en soepel en gemakkelijk te zijn maar zonder aan gewicht in te boeten. De ideale vouwfiets weegt tussen 10 en 15 kg. Eenmaal zwaarder wordt de minifiets eerder onhandig bij het opbergen in de wagen of het in- en afstappen van het openbaar vervoer.
Aan een plooifiets hangt ook een (stevig) prijskaartje. Daarom moet men zich goed informeren, laten adviseren en best even uitproberen alvorens een vouwfiets aan te schaffen. En dit kan bij fietsen Rudi Ponseele in Gullegem.

Descheemaeker vouwfietsen.
L' Avenir elektrische plooifiets.
Vero minifietsen.
Dahon plooifiets.

!! Bij Fietsen Rudi Ponseele bent u steeds welkom voor persoonlijk advies en een gratis testrit met een plooifiets !!"

OVER ONS en ONZE SERVICE

Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) als wielrenner, en reeds decennia als fietshersteller, ben ik gepassioneerd geraakt door de fiets en alles wat erbij hoort.

Elektrische fietsen, e-bikes en speed pedelecs kennen voor mij geen geheimen. Gratis advies, raad, maatopmeting of een testrit horen hier bij de aankoop van uw (elektrische) fiets. En deze passie deel ik graag met mijn klanten door uitsluitend te kiezen voor kwaliteitsfietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires en te ondersteunen met een tiptop dienst na verkoop. Dankzij deze bewuste keuze, en mijn ervaring, worden fietsherstellingen tot een minimum beperkt in tijd en kostprijs. Uw fiets is hier in goede handen!

Daarnaast hebben we onze Fietsshop met alle denkbare fietsaccessoires waar mijn echtgenote Fabienne u graag zal verder helpen. Sleutelt u graag zelf aan uw fiets? Dan kunnen wij alle onderdelen bestellen en snel leveren.

Welkom in onze fietswinkel, een referentie in Groot-Wevelgem (Gullegem, Moorsele, Wevelgem).

Rudi & Fabienne.