KINDERFIETSEN
Rudi Ponseele

elektrische fietsen, e-bikes, pedelecs, stadsfietsen, sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, plooifietsen, bakfietsen, kinderfietsen, fietsshop, fietsleasing, fietsherstelling-fietsonderhoud, fietsaccessoires, fietsonderdelen, fietstoebehoren. Occasiefietsen.
1 adres: Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem (Groot-Wevelgem)

PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS TESTRIT
FRAMEMAAT BEREKENEN

COVID-19 REGELING

ONZE FIETSENWINKEL EN FIETSHERSTELPLAATS ZIJN TERUG OPEN VANAF DINSDAG 12 MEI (9u > 12u en van 14u > 18u30, op zaterdag tot 17u.)

Wij vragen u wel de geafficheerde maatregelen zorgvuldig toe passen wanneer u bij ons langskomt. Respecteer vooral de sociale afstand!

HERSTELLINGEN / FIETSSHOP

Na deze lange periode van inactiviteit vrezen we echter voor een grote toeloop aan herstellingen en bezoekers aan onze fietsshop (accessoires & toebehoren). Wij proberen u zo snel als mogelijk te helpen.

AANKOOP NIEUWE FIETS

U bent welkom tijdens de openingsuren, maar misschien komt u liever op afspraak (056.41.94.68). Dit kan eventueel ook buiten openingstijd van onze fietsenwinkel zodat wij u in alle rust kunnen informeren.

Wij hopen om jullie allemaal snel terug te zien.
Dank voor uw begrip.


kinderfietsen

Ontdek het uitgebreid gamma kinderfietsen bij Fietsen Rudi Ponseele. Ook voor de kleinsten hebben we een ruim aanbod aan comfortabele en superveilige kinderfietsen in onze fietsshop. Deze zijn verkrijgbaar in alle mogelijk trendy kleuren en wielmaten. Leren fietsen gaat nu eenmaal gepaard met vallen en opstaan. Met het juiste stel steunwieltjes is de kinderfiets al een stuk veiliger. Maar ook een driewieler of een loopfiets hebben we in ons aanbod.
De kinderfiets is de eerste stap naar veel fietsplezier en zelfstandigheid, dus daarom bieden wij enkel kwaliteit aan en kiezen voor kinderfietsen van Venturelli, BNB , Bike Fun Kids en Frera.
Voor een ruim en veelzijdig assortiment aan kinderfietsen en accessoires kan men bij Fietsen Rudi Ponseele terecht.

Venturelli kinderfietsen.
kinderfietsen van Bike Fun Kids.
BNB kinderfietsen.
Frera 'De kinderfiets'.

!! Bij Fietsen Rudi Ponseele bent u steeds welkom voor persoonlijk advies en een gratis testrit met een kinderfiets !!"

OVER ONS en ONZE SERVICE

Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) als wielrenner, en reeds decennia als fietshersteller, ben ik gepassioneerd geraakt door de fiets en alles wat erbij hoort.

Elektrische fietsen, e-bikes en speed pedelecs kennen voor mij geen geheimen. Gratis advies, raad, maatopmeting of een testrit horen hier bij de aankoop van uw (elektrische) fiets. En deze passie deel ik graag met mijn klanten door uitsluitend te kiezen voor kwaliteitsfietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires en te ondersteunen met een tiptop dienst na verkoop. Dankzij deze bewuste keuze, en mijn ervaring, worden fietsherstellingen tot een minimum beperkt in tijd en kostprijs. Uw fiets is hier in goede handen!

Daarnaast hebben we onze Fietsshop met alle denkbare fietsaccessoires waar mijn echtgenote Fabienne u graag zal verder helpen. Sleutelt u graag zelf aan uw fiets? Dan kunnen wij alle onderdelen bestellen en snel leveren.

Welkom in onze fietswinkel, een referentie in Groot-Wevelgem (Gullegem, Moorsele, Wevelgem).

Rudi & Fabienne.

RUDI PONSEELE

BISSEGEMSTRAAT 66
8560 GULLEGEM - WEVELGEMBEL ONS: 056.41.94.68

info@ponseele.be

O P E N I N G S U R E N
9u > 12u en van 14u > 18u30
Op zaterdag tot 17u.

GESLOTEN ZONDAG / MAANDAG