KINDERFIETSEN
Rudi Ponseele

elektrische fietsen, e-bikes, pedelecs, stadsfietsen, sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, plooifietsen, bakfietsen, kinderfietsen, fietsshop, fietsleasing, fietsherstelling-fietsonderhoud, fietsaccessoires, fietsonderdelen, fietstoebehoren. Occasiefietsen.
1 adres: Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem (Groot-Wevelgem)

PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS TESTRIT
FRAMEMAAT BEREKENEN

COVID-19 REGELING

Onze fietsenwinkel en fietsshop zijn momenteel gesloten om de gezondheid van onze klanten te vrijwaren.

DRINGENDE FIETSHERSTELLINGEN BLIJVEN MOGELIJK OP AFSPRAAK EN MITS RESPECT VOOR DE SOCIALE AFSTAND.

Mail (telefoneren is zinloos) naar info@ponseele.be. Vermeld merk van uw fiets, wat er dient hersteld te worden en waar wij u kunnen bereiken om de afspraak te maken.

Wij hopen om jullie allemaal snel, gezond en wel, terug te zien.
Dank voor uw begrip.

Door het coronavirus en de lockdown zien de lokale fietshandelaars veel potentiële klanten aan zich voorbijgaan. Koop uw nieuwe fiets hier op Bike Stores United en zorg voor een mooie financiële bijdrage voor uw fietshandelaar Rudi Ponseele. Is uw fiets later aan onderhoud toe? Dan weet u meteen bij wie u kan aanbellen.

In uw zoektocht naar een nieuwe fiets heeft u vast tal van vragen. Bike Stores United is de enige webshop die een antwoord op al uw vragen combineert met een uitgebreid aanbod van racefietsen, mountainbikes en e-bikes van Scott, Granville en Bergamont. Onze experts bieden u telefonisch al het nodige advies. Fiets van uw dromen gevonden? Na bestelling wordt hij binnen de 24 uur geleverd.

Meer op Facebook: www.facebook.com/Bikestoresunited/

kinderfietsen

Ontdek het uitgebreid gamma kinderfietsen bij Fietsen Rudi Ponseele. Ook voor de kleinsten hebben we een ruim aanbod aan comfortabele en superveilige kinderfietsen in onze fietsshop. Deze zijn verkrijgbaar in alle mogelijk trendy kleuren en wielmaten. Leren fietsen gaat nu eenmaal gepaard met vallen en opstaan. Met het juiste stel steunwieltjes is de kinderfiets al een stuk veiliger. Maar ook een driewieler of een loopfiets hebben we in ons aanbod.
De kinderfiets is de eerste stap naar veel fietsplezier en zelfstandigheid, dus daarom bieden wij enkel kwaliteit aan en kiezen voor kinderfietsen van Venturelli, BNB , Bike Fun Kids en Frera.
Voor een ruim en veelzijdig assortiment aan kinderfietsen en accessoires kan men bij Fietsen Rudi Ponseele terecht.

Venturelli kinderfietsen.
kinderfietsen van Bike Fun Kids.
BNB kinderfietsen.
Frera 'De kinderfiets'.

!! Bij Fietsen Rudi Ponseele bent u steeds welkom voor persoonlijk advies en een gratis testrit met een kinderfiets !!"

OVER ONS en ONZE SERVICE

Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) als wielrenner, en reeds decennia als fietshersteller, ben ik gepassioneerd geraakt door de fiets en alles wat erbij hoort.

Elektrische fietsen, e-bikes en speed pedelecs kennen voor mij geen geheimen. Gratis advies, raad, maatopmeting of een testrit horen hier bij de aankoop van uw (elektrische) fiets. En deze passie deel ik graag met mijn klanten door uitsluitend te kiezen voor kwaliteitsfietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires en te ondersteunen met een tiptop dienst na verkoop. Dankzij deze bewuste keuze, en mijn ervaring, worden fietsherstellingen tot een minimum beperkt in tijd en kostprijs. Uw fiets is hier in goede handen!

Daarnaast hebben we onze Fietsshop met alle denkbare fietsaccessoires waar mijn echtgenote Fabienne u graag zal verder helpen. Sleutelt u graag zelf aan uw fiets? Dan kunnen wij alle onderdelen bestellen en snel leveren.

Welkom in onze fietswinkel, een referentie in Groot-Wevelgem (Gullegem, Moorsele, Wevelgem).

Rudi & Fabienne.

RUDI PONSEELE

BISSEGEMSTRAAT 66
8560 GULLEGEM - WEVELGEMBEL ONS: 056.41.94.68

info@ponseele.be

O P E N I N G S U R E N
9u > 12u en van 14u > 18u30
Op zaterdag tot 17u.

GESLOTEN ZONDAG / MAANDAG