FIETSLEASING & FIETSRENTING
Rudi Ponseele

elektrische fietsen, e-bikes, pedelecs, stadsfietsen, sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, plooifietsen, bakfietsen, kinderfietsen, fietsshop, fietsleasing, fietsherstelling-fietsonderhoud, fietsaccessoires, fietsonderdelen, fietstoebehoren. Occasiefietsen.
1 adres: Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem (Groot-Wevelgem)

PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS TESTRIT
FRAMEMAAT BEREKENEN

COVID-19 REGELING

ONZE FIETSENWINKEL EN FIETSHERSTELPLAATS ZIJN TERUG OPEN VANAF DINSDAG 12 MEI (9u > 12u en van 14u > 18u30, op zaterdag tot 17u.)

Wij vragen u wel de geafficheerde maatregelen zorgvuldig toe passen wanneer u bij ons langskomt. Respecteer vooral de sociale afstand!

HERSTELLINGEN / FIETSSHOP

Na deze lange periode van inactiviteit vrezen we echter voor een grote toeloop aan herstellingen en bezoekers aan onze fietsshop (accessoires & toebehoren). Wij proberen u zo snel als mogelijk te helpen.

AANKOOP NIEUWE FIETS

U bent welkom tijdens de openingsuren, maar misschien komt u liever op afspraak (056.41.94.68). Dit kan eventueel ook buiten openingstijd van onze fietsenwinkel zodat wij u in alle rust kunnen informeren.

Wij hopen om jullie allemaal snel terug te zien.
Dank voor uw begrip.


fietsleasing of fietsrenting

De fiets wint steeds meer terrein als volwaardig vervoermiddel in het woon-werk-verkeer. De overheid heeft dan ook een enkele gunstige fiscale maatregelen in het leven geroepen om de fiets te promoten. Een verhoogde aftrekbaarheid bij fietsleasing is er een van. Naast kopen of huren kan uw werkgever ook een fiets leasen voor u. Er bestaan twee vormen van fietsleasing.

  • Operationele leasing: de restwaarde op het einde van de leaseperiode bedraagt amper 16% of meer. Het voordeel voor uw werkgever is dat hij de maandelijkse leasingfactuur kan inbrengen als onkosten.
  • FinanciĆ«le leasing of renting: de restwaarde op het einde van de leaseperiode bedraagt maximaal 15%. Uw werkgever boekt de waarde van de fiets dan als investering of als aankoop op de balans en schrijft de fiets af over een periode van minimaal drie jaar.

Bij beide leasevormen kan u met uw werkgever afspreken dat u de fiets overkoopt na de leaseperiode. Ook kunnen beide leasevormen aangevuld worden met fietsonderhoud, fietspechbijstand of eventueel een verzekering.
Bij financiƫle leasing zijn deze kosten voor uw werkgever 120% aftrekbaar, bij operationele leasing is dit 100%.

Fietsleasing van Cyclis.
Fietsrenting van o2o.

Alle informatie over fietsleasing of fietsrenting bij Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem.

OVER ONS en ONZE SERVICE

Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) als wielrenner, en reeds decennia als fietshersteller, ben ik gepassioneerd geraakt door de fiets en alles wat erbij hoort.

Elektrische fietsen, e-bikes en speed pedelecs kennen voor mij geen geheimen. Gratis advies, raad, maatopmeting of een testrit horen hier bij de aankoop van uw (elektrische) fiets. En deze passie deel ik graag met mijn klanten door uitsluitend te kiezen voor kwaliteitsfietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires en te ondersteunen met een tiptop dienst na verkoop. Dankzij deze bewuste keuze, en mijn ervaring, worden fietsherstellingen tot een minimum beperkt in tijd en kostprijs. Uw fiets is hier in goede handen!

Daarnaast hebben we onze Fietsshop met alle denkbare fietsaccessoires waar mijn echtgenote Fabienne u graag zal verder helpen. Sleutelt u graag zelf aan uw fiets? Dan kunnen wij alle onderdelen bestellen en snel leveren.

Welkom in onze fietswinkel, een referentie in Groot-Wevelgem (Gullegem, Moorsele, Wevelgem).

Rudi & Fabienne.

RUDI PONSEELE

BISSEGEMSTRAAT 66
8560 GULLEGEM - WEVELGEMBEL ONS: 056.41.94.68

info@ponseele.be

O P E N I N G S U R E N
9u > 12u en van 14u > 18u30
Op zaterdag tot 17u.

GESLOTEN ZONDAG / MAANDAG