FIETSHERSTELLING-FIETSONDERHOUD
Rudi Ponseele

elektrische fietsen, e-bikes, pedelecs, stadsfietsen, sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, plooifietsen, bakfietsen, kinderfietsen, fietsshop, fietsleasing, fietsherstelling-fietsonderhoud, fietsaccessoires, fietsonderdelen, fietstoebehoren. Occasiefietsen.
1 adres: Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem (Groot-Wevelgem)

RUDI PONSEELE

BISSEGEMSTRAAT 66
8560 GULLEGEM - WEVELGEM
Google-Maps

BEL ONS
TEL: 056.41.94.68
GSM: 0478.91.18.08

info@ponseele.be

O P E N I N G S U R E N
OP DINS- WOENS-, DONDER- en VRIJDAG IN DE VOORMIDDAG UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
ZONDAG GESLOTEN
MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
WOENSDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
DONDERDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
VRIJDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
ZATERDAG Open 9u > 12u Open 14u > 16u
 
(*) Tussen 9u en 12u uitsluitend op afspraak.
Zo kunnen wij u terdege informeren bij de aankoop van uw nieuwe fiets.
MAAK EEN AFSPRAAK VIA 056.41.94.68 of INFO@PONSEELE.BE

WIJ HERSTELLEN UITSLUITEND MERKFIETSEN UIT EIGEN SHOP EN/OF AFKOMSTIG VAN COLLEGA'S, UITGEZONDERD E-BIKES WAARVAN WIJ HET MERK NIET VERTEGENWOORDIGEN.
MET FIETSEN AFKOMSTIG VAN ONLINEVERKOPEN, GROEPSAANKOPEN OF DISCOUNTERS KAN U HELAAS NIET BIJ ONS TERECHT. HIERDOOR KUNNEN WIJ ONZE KLANTEN EEN SNELLERE SERVICE GARANDEREN.
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS TESTRIT
FRAMEMAAT BEREKENEN

fietsherstellingen en fietsonderhoud

Fietsonderhoud voorkomt fietsherstellingen. Ook een fiets is onderhevig aan regelmatig onderhoud. Een goede gewoonte is na het poetsen van uw fiets deze zelf een klein onderhoud te geven. Her en der wat olie aanbrengen kan reeds veel ellende voorkomen bij het fietsen. Veel fietsherstellingen zijn vaak het gevolg van een tekort aan onderhoud. Ook een jaarlijks fietsnazicht draagt bij tot een lange levensduur van uw tweewieler. Veel (onzichtbare) fietsonderdelen hebben jaarlijks minstens een inspectie nodig. Dit hoeft niet veel te zijn. Even aanspannen, wat reinigen, voorzien van olie en/of vet en zo nodig versleten fietsonderdelen vervangen. Zo gaat uw fiets echt langer mee.
Het jaarlijkse nazicht, bij voorkeur in de winter, laat u het best over aan een fietsenhersteller, tenzij u een handige Harry bent die beschikt over gespecialiseerd materiaal om fietsherstellingen tot een goed eind te brengen. Alle door ons verkochte nieuwe fietsen genieten trouwens van één of meerdere gratis nazichten ( indien nodig) tot één jaar en elektrische fietsen tot zelfs 2 jaar.
In ons atelier beschikken we naast gespecialiseerd gereedschap over een ruime voorraad aan fietsonderdelen. Dus lang hoeft u niet te wachten tot een fietsonderdeel beschikbaar is. Maar het allerbelangrijkste is onze ervaring die werd opgebouwd over decennia. Eerst als wielerrenner zelf, dan als fietsenhersteller.
Sinds de eerste elektrische fietsen hun intrede hebben gedaan zijn wij ons ook daarop gaan specialiseren. Een herstelling aan een elektrische fiets is nu eenmaal totaal anders dan bij een standaard fiets. Daarom hebben wij ook voor deze fietsen met ondersteuning de juiste tools en computerprogramma’s in huis.
Fietsherstellingen worden bij Fietsen Rudi Ponseele dan ook met de meeste zorg uitgevoerd, binnen de kortst mogelijk tijdspanne, met hoogwaardige fietsonderdelen, en aan een acceptabel tarief. Eenmaal de fietsherstelling klaar is wordt u per SMS verwittigd dat uw tweewieler klaar is voor afhaling.
Gelet op ons groot klantenbestand willen we over een iets duidelijk zijn:
WIJ HERSTELLEN UITSLUITEND MERKFIETSEN UIT EIGEN SHOP EN/OF AFKOMSTIG VAN COLLEGA'S, UITGEZONDERD E-BIKES WAARVAN WIJ HET MERK NIET VERTEGENWOORDIGEN. MET FIETSEN AFKOMSTIG VAN ONLINEVERKOPEN, GROEPSAANKOPEN OF DISCOUNTERS KAN U HELAAS NIET BIJ ONS TERECHT. HIERDOOR KUNNEN WIJ ONZE KLANTEN EEN SNELLERE SERVICE GARANDEREN. Voor elke klant doen wij onze uiterste best en zijn we duidelijk over wanneer de fiets zal hersteld zijn en ramen ongeveer de kostprijs van de herstelling.
U mag ook altijd in ons fietsatelier langskomen om zelf de banden van uw fiets op spanning te brengen met onze luchtcompressor.

Alle fietsherstellingen en fietsonderhoud Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem.

OVER ONS en ONZE SERVICE

Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) als wielrenner, en reeds decennia als fietshersteller, ben ik gepassioneerd geraakt door de fiets en alles wat erbij hoort.

Elektrische fietsen, e-bikes en speed pedelecs kennen voor mij geen geheimen. Gratis advies, raad, maatopmeting of een testrit horen hier bij de aankoop van uw (elektrische) fiets. En deze passie deel ik graag met mijn klanten door uitsluitend te kiezen voor kwaliteitsfietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires en te ondersteunen met een tiptop dienst na verkoop. Dankzij deze bewuste keuze, en mijn ervaring, worden fietsherstellingen tot een minimum beperkt in tijd en kostprijs. Uw fiets is hier in goede handen!

Daarnaast hebben we onze Fietsshop met alle denkbare fietsaccessoires waar mijn echtgenote Fabienne u graag zal verder helpen. Sleutelt u graag zelf aan uw fiets? Dan kunnen wij alle onderdelen bestellen en snel leveren.

Welkom in onze fietswinkel, een referentie in Groot-Wevelgem (Gullegem, Moorsele, Wevelgem).

Rudi & Fabienne.