ELEKTRISCHE FIETSEN
Rudi Ponseele

elektrische fietsen, e-bikes, pedelecs, stadsfietsen, sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, plooifietsen, bakfietsen, kinderfietsen, fietsshop, fietsleasing, fietsherstelling-fietsonderhoud, fietsaccessoires, fietsonderdelen, fietstoebehoren. Occasiefietsen.
1 adres: Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem (Groot-Wevelgem)

PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS TESTRIT
FRAMEMAAT BEREKENEN

COVID-19 REGELING

Onze fietsenwinkel en fietsshop zijn momenteel gesloten om de gezondheid van onze klanten te vrijwaren.

DRINGENDE FIETSHERSTELLINGEN BLIJVEN MOGELIJK OP AFSPRAAK EN MITS RESPECT VOOR DE SOCIALE AFSTAND.

Mail (telefoneren is zinloos) naar info@ponseele.be. Vermeld merk van uw fiets, wat er dient hersteld te worden en waar wij u kunnen bereiken om de afspraak te maken.

Wij hopen om jullie allemaal snel, gezond en wel, terug te zien.
Dank voor uw begrip.

Door het coronavirus en de lockdown zien de lokale fietshandelaars veel potentiële klanten aan zich voorbijgaan. Koop uw nieuwe fiets hier op Bike Stores United en zorg voor een mooie financiële bijdrage voor uw fietshandelaar Rudi Ponseele. Is uw fiets later aan onderhoud toe? Dan weet u meteen bij wie u kan aanbellen.

In uw zoektocht naar een nieuwe fiets heeft u vast tal van vragen. Bike Stores United is de enige webshop die een antwoord op al uw vragen combineert met een uitgebreid aanbod van racefietsen, mountainbikes en e-bikes van Scott, Granville en Bergamont. Onze experts bieden u telefonisch al het nodige advies. Fiets van uw dromen gevonden? Na bestelling wordt hij binnen de 24 uur geleverd.

Meer op Facebook: www.facebook.com/Bikestoresunited/

elektrische fietsen

De elektrische fiets, ook wel de fiets met ondersteuning genoemd die 25 km/uur haalt, zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Electrische fietsen zijn meer dan een hype, het zijn echte werkpaarden die het fietsen een andere demensie geven. Of het nu gaat om een klassieke elektrische fiets, mountainbike of elektrische bakfiets of plooifiets; elektrisch ondersteunde fietsen zijn de toekomst. Wie ooit koos voor een elektrische fiets blijft ook verder elektrisch fietsen door de vele voordelen die een elektrisch ondesteunde fiets biedt.


De hedendaagse elektrische fiets is uitgerust met een intelligente motor. Enkel als men zelf energie levert, levert de motor eveneens energie waardoor fietsen plots als vanzelf gaat. Maar u blijft steeds de volle controle behouden en bepaalt zelf hoeveel trapondersteuning u wenst. Het spreekwoordelijk duwtje in de rug mag men bij elektrisch fietsen wel zeer letterlijk nemen. En omdat het oog ook wat wil zijn zowel de elektrische motor als de batterij mooi weggewerkt in het frame van de moderne elektrische fiets.


Met de intrede van de elektrische fiets werd voor velen het woon-werkverkeer een stuk sneller en comfortabeler. Zelfs de overheid ondersteunt het woon-werkverkeer met fiscale voordelen. Lees hier meer over deze voordelen. Wie een grote afstand overbrugt kan misschien een high speed e-bike overwegen die 45 km/uur haalt. Fietsen Rudi Ponseele verkoopt enkel merken met hoogwaardige en bedrijfszekere stabiele onderdelen. U bent alvast van harte welkom om onze elektrische fietsen van Gazelle, Venturelli, Scott of L’ Avenir te ontdekken.

Gazelle elektrische stadsfietsen.
Venturelli e-bikes.
L'avenir, de elektrische fiets.
Scott, elektrisch ondersteunde fietsen.

!! Bij Fietsen Rudi Ponseele bent u steeds welkom voor persoonlijk advies en een gratis testrit met een elektrische fiets !!"

OVER ONS en ONZE SERVICE

Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) als wielrenner, en reeds decennia als fietshersteller, ben ik gepassioneerd geraakt door de fiets en alles wat erbij hoort.

Elektrische fietsen, e-bikes en speed pedelecs kennen voor mij geen geheimen. Gratis advies, raad, maatopmeting of een testrit horen hier bij de aankoop van uw (elektrische) fiets. En deze passie deel ik graag met mijn klanten door uitsluitend te kiezen voor kwaliteitsfietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires en te ondersteunen met een tiptop dienst na verkoop. Dankzij deze bewuste keuze, en mijn ervaring, worden fietsherstellingen tot een minimum beperkt in tijd en kostprijs. Uw fiets is hier in goede handen!

Daarnaast hebben we onze Fietsshop met alle denkbare fietsaccessoires waar mijn echtgenote Fabienne u graag zal verder helpen. Sleutelt u graag zelf aan uw fiets? Dan kunnen wij alle onderdelen bestellen en snel leveren.

Welkom in onze fietswinkel, een referentie in Groot-Wevelgem (Gullegem, Moorsele, Wevelgem).

Rudi & Fabienne.

RUDI PONSEELE

BISSEGEMSTRAAT 66
8560 GULLEGEM - WEVELGEMBEL ONS: 056.41.94.68

info@ponseele.be

O P E N I N G S U R E N
9u > 12u en van 14u > 18u30
Op zaterdag tot 17u.

GESLOTEN ZONDAG / MAANDAG