BAKFIETSEN
Rudi Ponseele

elektrische fietsen, e-bikes, pedelecs, stadsfietsen, sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, plooifietsen, bakfietsen, kinderfietsen, fietsshop, fietsleasing, fietsherstelling-fietsonderhoud, fietsaccessoires, fietsonderdelen, fietstoebehoren. Occasiefietsen.
1 adres: Fietsen Rudi Ponseele in Gullegem (Groot-Wevelgem)

RUDI PONSEELE

BISSEGEMSTRAAT 66
8560 GULLEGEM - WEVELGEM
Google-Maps

BEL ONS
TEL: 056.41.94.68
GSM: 0478.91.18.08

info@ponseele.be

O P E N I N G S U R E N
OP DINS- WOENS-, DONDER- en VRIJDAG IN DE VOORMIDDAG UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
ZONDAG GESLOTEN
MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
WOENSDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
DONDERDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
VRIJDAG OP AFSPRAAK * Open 14u > 18u
ZATERDAG Open 9u > 12u Open 14u > 16u
 
(*) Tussen 9u en 12u uitsluitend op afspraak.
Zo kunnen wij u terdege informeren bij de aankoop van uw nieuwe fiets.
MAAK EEN AFSPRAAK VIA 056.41.94.68 of INFO@PONSEELE.BE

WIJ HERSTELLEN UITSLUITEND MERKFIETSEN UIT EIGEN SHOP EN/OF AFKOMSTIG VAN COLLEGA'S, UITGEZONDERD E-BIKES WAARVAN WIJ HET MERK NIET VERTEGENWOORDIGEN.
MET FIETSEN AFKOMSTIG VAN ONLINEVERKOPEN, GROEPSAANKOPEN OF DISCOUNTERS KAN U HELAAS NIET BIJ ONS TERECHT. HIERDOOR KUNNEN WIJ ONZE KLANTEN EEN SNELLERE SERVICE GARANDEREN.
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS TESTRIT
FRAMEMAAT BEREKENEN

bakfietsen

Bakfietsen, ook wel moederfietsen of vaderfietsen genoemd. Wie denkt dat de bakfiets enkel een typisch Hollandse verschijning is, die heeft het verkeerd.
Ook in onze contreien zijn bakfietsen meer en meer in het straatbeeld te zien. Niet meer de lompe exemplaren van destijds maar sportieve, wendbare bakfietsen met twee of zelfs drie wielen voor wie houdt van robuustheid en stabiliteit.
Een bakfiets is de slimme oplossing zijn voor wie in de stad woont of er veel met de fiets moet komen. Niks eenvoudiger - en gezonder - dan met de bakfiets op boodschap gaan. Of de kinderen naar school te brengen.
Moet u regelmatig iets vervoeren, overweeg dan een bakfiets. Die bestaan nu ook reeds met trapondersteuning, zeg maar de elektrische bakfietsen.
Maar hoe kiest u de juiste bakfiets? Neem alvast uw tijd om u te informeren want een bakfiets is een investering. Behalve mooi moet een bakfiets vooral goed aanvoelen. Met andere woorden hij moet u passen als gegoten en mag extra handig en comfortabel zijn.
Stelt u zich vooraf best enkele vragen. Wil ik korte afstanden afleggen of toch elke dag een flinke afstand rijden met mijn bakfiets? En zal ik hem zwaar of eerder licht belasten? Wie dan weer als koerier werkt denkt beter na over een logistieke bakfiets voor bedrijven.
Vandaag zijn elektrische bakfietsen zeer in trek door hun geleverde prestaties en gebruiksgemak. Bakfietsen zijn dan ook een echte combinatie van rijcomfort, stevigheid, laadvermogen en trapondersteuning en zijn niet langer de fietsen met een houten bak vooraan. De Cabby van Gazelle bestaat uit kunstvezelstoffen.
Naar wat u ook op zoek bent, een bezoek aan Fietsen Rudi Ponseele in Wevelgem (Gullegem) levert altijd enkele goede tips en gouden raad op. Welkom in onze fietshop!

Gazelle Makki bakfietsen.

!! Bij Fietsen Rudi Ponseele bent u steeds welkom voor persoonlijk advies en een gratis testrit met een bakfiets !!"

OVER ONS en ONZE SERVICE

Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) als wielrenner, en reeds decennia als fietshersteller, ben ik gepassioneerd geraakt door de fiets en alles wat erbij hoort.

Elektrische fietsen, e-bikes en speed pedelecs kennen voor mij geen geheimen. Gratis advies, raad, maatopmeting of een testrit horen hier bij de aankoop van uw (elektrische) fiets. En deze passie deel ik graag met mijn klanten door uitsluitend te kiezen voor kwaliteitsfietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires en te ondersteunen met een tiptop dienst na verkoop. Dankzij deze bewuste keuze, en mijn ervaring, worden fietsherstellingen tot een minimum beperkt in tijd en kostprijs. Uw fiets is hier in goede handen!

Daarnaast hebben we onze Fietsshop met alle denkbare fietsaccessoires waar mijn echtgenote Fabienne u graag zal verder helpen. Sleutelt u graag zelf aan uw fiets? Dan kunnen wij alle onderdelen bestellen en snel leveren.

Welkom in onze fietswinkel, een referentie in Groot-Wevelgem (Gullegem, Moorsele, Wevelgem).

Rudi & Fabienne.