Fietsenspecialist Rudi Ponseele in Gullegem
Openingsuren klik hier.
info: 056 / 41.94.68
In de showroom ook vele kinderfietsen.
SHOWROOM
Als bewuste koper is vergelijken een must. Tijdens een bezoek aan Fietsenspecialist Rudi Ponseele in Gullegem zal u gewoon verbluft staan. Het assortiment tweewielers, voor groot en klein, voor vrijetijdsfietser of amateur, is zeer uitgebreid.
Voor de doorsnee fietser heeft Fietsenspecialist Rudi Ponseele een zeer gevarieerd aanbod aan kwaliteitsfietsen in de showroom. Meer dan 250 rijwielen staan opgesteld in de ruime en goed verlichte toonzaal. Zo kan u ongestoord uw keuze maken in meest optimale omstandigheden.

De ruime toonzaal van Fietsenhandel Rudi Ponseele.

Goed om weten: Gazelle en Lavenier fietsen, genieten naast hun gewone garantie, bij Rudi Ponseele van een gratis diefstalverzekering gedurende het eerste jaar na aankoop.

In de toonzaal bevindt zich de 'Shop'. In de Shop kan men alle toebehoren voor de fiets en fietser vinden aan zeer concurrentiele prijzen (zie toebehoren). Men kan zich niet voorstellen wat er zo allemaal op de markt verkrijgbaar isom fietsen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Fabienne helpt je graag bij het maken van jouw keuze uit de talrijke accessoires, Fietskledij en fietsschoenen. Van een kleine computer tot veilige fietsendrager voor de auto, alles is verkrijgbaar in de FietsShop van Fietsenhandel Rudi Ponseele.
Mountain bikes in overvloed bij Rudi Ponseele in Gullegem. Zeker een vrijblijvend bezoek waard. Zo ontdekt u de andere, betere fietsenzaak met een meerwaarde voor iedere fietsliefhebber.
de Shop in de Shop, alles wat fietsen nog aangenamer maakt.
Welkom Rudi & Fabienne.