Fietsenspecialist Rudi Ponseele in Gullegem
Openingsuren klik hier.
info: 056 / 41.94.68

Rudi Ponseele in het goed uitgeruste atelier van zijn fietsenhandel in Gullegem.SERVICE
Alles waar mechaniek bij komt kijken is ooit wel eens toe aan een onderhoudsbeurt of een herstelling. Door te kiezen voor een kwaliteitsfiets, kiest u meteen voor zorgeloos veel fietsplezier.

En gaat het dan toch eens fout, dan kunt u steeds terecht bij Fietsenspecialist Rudi Ponseele. Met zijn jarenlange ervaring (16 jaar) als wielrenner en achteraf als monteur (sinds meer dan 15 jaar) weet hij dan ook precies hoe een fiets snel en efficiŽnt te herstellen tegen minimum kosten.

Het maakt niet uit welk merk fiets of waar hij Fietsen worden opgebouwd, onderhouden en nagezien door vakmensen.vandaan komt, Fietsenspecialist Rudi Ponseele vindt steeds binnen de kortste tijd een passende en definitieve oplossing voor het probleem van uw tweewieler.

In het ruime atelier worden fietsen bij Fietsenspecialist Rudi Ponseele niet enkel opgebouwd of hersteld, ze worden er ook onderhouden en nagezien door vakmensen. De wachttijden zijn beperkt door de aanwezigheid van een grote voorraad reserveonderdelen. En wat niet in voorraad is, is reeds de dag na bestelling ter plaatse of wordt eigenhandig gemaakt of aangepast zodat u snel terug de fiets op kan.