Fietsenspecialist Rudi Ponseele in Gullegem
Openingsuren klik hier.
info: 056 / 41.94.68

HOBBY
Gazelle
Spring op je fiets en geniet. De ideale ontspanning voor iederéén. Voor groot en klein, voor om het even welk terrein, uw Fietsen specialist Rudi PonseeleNorta heeft de geschikte fiets aan de juiste prijs en met de beste service. In onze showroom vind je meer dan 200 modellen van de meest vooraanstaande merken.

Scott Usa Gazelle, Batavus, Norta, Eddy Merckx, Zannata, Venturelli, Scott (moutainbikes) enz.
Neem een kijkje in onze showroom.

In onze Shop vind je bovendien honderden accessoires voor uw tweewieler. Zo krijgt fietsen voor het plezier een extra touch. Kom langs en overtuig jezelf van het enorme aanbod aan fietsen en toebehoren. Alles voor de fiets: van sportdranken tot fietsendragers voor de auto.
PRO
Voor wie fietsen meer is dan ontspannend van punt A naar B te rijden, heeft Fietsen specialist Rudi Ponseele een aparte afdeling waar de veeleisende wielerfanaat aan zijn trekken komt.

Ponselli kaders.Naast de professionele kaders heeft Rudi Ponseele het betaalbare en exclusieve PONSELLI kader. Ideaal als basis van jouw rennersfiets.

Zo kan je zelf de kleur bepalen, de onderdelen en accessoires. Doorheen het hele opbouwproces blijf je nauw betrokken bij de keuze van deShimano parts gebruikte materialen en toebehoren. Vooraf worden uiteraard jouw maten opgemeten aan de hand van een gesofisticeerd computerprogramma en wordt een kostenraming opgemaakt zodat jouw budget niet wordt overschreden.